google-site-verification=Ue7PKH9-nRoifq8fGjrHQSy-agvBiq3tcaKD92rrSKs

Tilat

 

Rahula-talosta löytyy moderni juhla- ja kokoustila 45 henkilölle. Tila muotoutuu hyvin erilaisten tilaisuuksien tarpeisiin. Tila sopii myös kokousten ja koulutusten järjestämiseen. Käytettävissä on myös suurkeittiö laitteineen. 

 

Tapahtumia varten on myös mahdollista vuokrata samassa pihapiirissä olevaa Rahula-salia. Salirakennuksessa käytettävissä on 219m2 liikuntasali, pukuhuoneet ja pieni kahvio. Piha-alueella on käytössä myös leikkipuisto ja kenttä sekä rannassa nuotiopaikka.

Käyttäjien kokemuksia

 

"Olipa erinomainen paikka viettää 40 henkilön juhlat. Pidimme ulkona  tehtävä- /taitorasteja pari tuntia, pelasimme salissa sählymaaottelun ja pidimme perään muutaman taitorastin lisää. Tämän jalkeen nautimme mahtavat ruoat Rahula-talon puolella. Ylivoimaisesti paras paikka pitää yritykselle virkistäytymisiltaa / juhlia!  Olemme pitäneet monessa paikassa erityylisiä kauden päättäjäisiä ja tämä oli kaikkien mielestä paras paikka. Voitti jopa Tallinnan risteilyt."

 

"Juhlimme ylioppilasjuhlia Rahula-talon juhlatilassa. Käytössämme oli myös talon keittiö. Tilat sopivat erinomaisesti juhlien järjestämiseen. Voimme suositella tiloja juhlien pitopaikaksi. Kiitos!!"